Uddannelse som barber

Hos Carlsens Barber Academy har vi skræddersyet det perfekte forløb, der sikrer, at du lærer alt, hvad du skal bruge for at kunne starte din karriere som barber.

Næste holdopstart: 1 august, 2024

Hvorfor skal du blive barber?

Hos Carlsens Barber Academy har vi det perfekte forløb, der sikrer, at du lærer alt, hvad du skal bruge inden for barberfaget. Efter uddannelsen besidder du alle de kompetencer, der er nødvendige for at kunne håndtere kunder fra første dag som udlært barber.

Mulighed for job i en af vores saloner efter uddannelsen

Introduktion

Vi begynder med en grundig introduktionsperiode til barberfaget og hele uddannelsesforløbet. I denne periode vil vi gennemgå det nødvendige udstyr, du vil bruge i din hverdag, samt de grundlæggende teorier inden for herrehår. Dette inkluderer forståelse for klipningens opbygning, håndtering af kunder, demonstrationsklipninger og praktisk arbejde.

Allerede fra starten vil du begynde at klippe på din første øve-dukke og opnå hands-on erfaring.

Barberelev under læring

1. Forløb

Jacob vil guide dig gennem al den teori, du skal kende om hår, lige fra grundlæggende principper til avanceret ekspertviden.

Tidligt i forløbet vil du blive oplært i brugen af forskelligt udstyr, herunder sakse, maskiner, kamme og føntørrere, og du vil få mulighed for at afprøve dine færdigheder på både dukker og modeller.

Undervisningen vil løbende være en blanding af Jacobs demonstrationer, enten på en dukke eller en model, med efterfølgende forklaringer. Derefter skal eleverne selv udføre klipningerne og anvende de demonstrerede teknikker.

I løbet af uddannelsen vil der også være dage, hvor eleverne udelukkende fokuserer på at klippe og øve forskellige klippestile, samt træne kundekontakt ved at arbejde med rigtige modeller.

Carlsens Barbershop Søndergade

2. Forløb

Ali vil lære dig at mestre kunsten at barbere, herunder fuldskæg og glatbarbering. Vi begynder med at dykke ned i de grundlæggende teorier og koncepter, så du kan tænke som en ægte barberingsekspert.

Du vil blive undervist i de tre skægformer, det nødvendige udstyr, diverse produkter og deres virkninger, hygiejne samt Alis hemmelige tips og tricks.

Barber trimmer skæg

3. Forløb

Nu, da du har styr på de grundlæggende elementer, er tiden kommet til at tage næste skridt og dykke ned i de avancerede klipninger og hårstile, som du skal lære at mestre.

For hver hårstil vil du få tildelt en underviser, der er ekspert i den specifikke klippestil og kan udføre den med bind for øjnene.

I dette forløb vil du blandt andet blive trænet i teknikkerne bag skinfades, mullets, klassiske herreklip, slickbacks, samt styling og behandling af afro- og asiatisk hår.

Carlsens Barbershop Kongensgade

Afslutning

Uddannelsesforløbet afsluttes med fire afsluttende eksamener, der dækker de teknikker og stilarter, du er blevet undervist i.

Efter succesfuld gennemførsel vil du modtage et certifikat, der beviser, at du har fuldført din uddannelse hos Carlsens Barber Academy.

Hør hvad barbere kan lide ved jobbet

Hør hvad vores elever siger om uddannelsen

Hvad koster uddannelsen?

Kursets varighed: 6 måneder

Timer pr. uge: 21 timer

Opstartsgebyr: 18.000,-

Månedsbetaling: 2250,- pr. måned over 6 måneder

Eller

Betal hele beløbet på én gang: 30.000,- (Spar 1500,-)

Barberuddannelse

6 måneder

30.000kr.

6 måneders intensiv uddannelse

Undervisning i klipning af hår

Undervisning i barbering af skæg

Forretningsforståelse og SoMe

Startpakke

Alt udstyr

4500kr.

Startpakke med udstyr du skal bruge

Maskiner

Sakse

Andet udstyr, kamme, børster osv.

Oftest stillede spørgsmål

Du skal som minimum have færdiggjort 9. klasse eller være minimum 20 år for at kunne blive optaget på akademiet.

Uddannelsen tager 6 måneder, hvor den studerende skal gennemføre uddannelsens 4 forløb, samt den afsluttende eksamen.

Underviserne er blandt de dygtigste barbere fra Carlsens Barbershop. Vil du vide mere om de specifikke undervisere, så hop ind på “Om os” siden og læs mere om de enkelte undervisere.

På en barberuddannelse kommer du kun til at fokusere på herredelen af frisørfaget. På den normale frisøruddannelse, bliver du oplært meget dameklip og meget lidt i herrehår.

Derudover er der også undervisning i makeup, håropsætning og hårfarvning. Har du ikke interesse i disse aspekter, men ønsker primært at fokusere på herredelen så er en barberuddannelse et oplagt alternativ.

Akademiet ligger på Søndergade 7, Odense C (5000), Danmark.

Vi forstår at det kan være meget at betale samlet. Derfor tilbyder vi muligheden for at dele betalingen op over flere måneder, så du løbende kan afdrage på beløbet.

Der er 2 undervisningsdage om ugen og 1 modeldag hver weekend.

Ja. Vi tilbyder en starterpakke til en fordelagtig pris, med alt du skal bruge for at gøre det nemmere for dig.

Hvis du hellere vil købe dit udstyr selv, så har vi lavet en liste over alt det udstyr som vi forventer at du har når du starter på uddannelsen.

Se listen her

Såfremt at du har lært og kan praktisere de færdigheder vi har undervist dig i, og vi kan mærke at du brænder for faget, så vil vi tilbyde en fuldtidsstilling i en af vores saloner. Du skal som minimum også være fyldt 20 år for at kunne blive tilbudt arbejde i en af vores saloner.

Nej, det forventes ikke at du har nogle færdigheder inden for frisørfaget. Uddannelsen er tilrettelagt for dig som vil lære at blive barber helt fra bunden.

Du skal som have færdiggjort 9 klasse eller være minimum 18 år for at kunne blive  optaget på akademiet.

Uddannelsen tager 6 måneder, hvor de skal gennemføre de 4 forløb samt den afsluttende eksamen.

Underviserne er blandt de dygtigste barbere fra Carlsens Barbershop. Vil du vide mere om de specifikke undervisere, så hop ind på “Om os” siden og læs mere om hver enkelt underviser.

På en barberuddannelse kommer du kun til at fokusere på herre delen af frisørfaget. På den normale frisøruddannelse, kommer du til at blive oplært rigtig meget dameklip og meget lidt i herrehår.

Derudover er der også undervisning i makeup, håropsætning og hårfarvning. Har du ikke interesse i disse aspekter, men primært vil fokusere på herre delen så er en barberuddannelse et rigtig godt alternativ.

Søndergade 7, Odense C (5000), Danmark

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde finansiering af din uddannelse. Vi vil derfor råde dig til at tage en snak med din bankrådgiver omkring dine muligheder.

Ja. Vi tilbyder en starterpakke med alt du skal bruge som ny barber. Hvis du hellere vil vælge dit udstyr selv, så har vi lavet en liste over alt det udstyr som vi forventer at du har når du starter på uddannelsen.

Såfremt at du har lært og kan praktisere de færdigheder vi har undervist dig og at vi kan mærke at du brænder for faget, så vil vi tilbyde en fuldtidsstilling i en af vores saloner. Du skal som minimum også være fyldt 20 år for at kunne blive tilbudt arbejde i en af vores saloner.

Nej, der forventes ikke at du har nogle færdigheder inde for frisørfaget. Uddannelsen er tilrettelagt for dig som vil lære at blive barber, helt fra bunden.

Nej, det er en privat uddannelse og derfor kan SU ikke understøtte uddannelsen. Men der er mulighed for at have et job ved siden af uddannelsen.

Frisør er ikke en beskyttet title, så fagligt set vil du hverken være mere eller mindre end en frisør. Dog vil en frisør på den 4 årige uddannelse have mere erfaring og en bredere vifte af færdigheder inden for kvindehår og behandlinger.

Der vil være en afsluttende eksamen du skal bestå, for at færdiggøre din uddannelse som barber. Den består af 4 forskellige prøver som du skal gennemføre, for at vise at du besidder de egenskaber som der er blevet undervist i.

Ja. Du vil komme til at klippe dukker og modeller.

Alle kan blive barber, så længe du har den rigtige indstilling og brænder for faget.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun uddannelsen i Odense hos Carlsens Barber Academy på Søndergade 7, Odense C

Du skal være fyldt 18 år for at starte på akademiet.

Hvis du kan interessere dig for herre delen i frisørfaget, vil en barber uddannelse spare dig meget tid, da du ikke kommer til at blive oplært i kvindeandelen. Yderligere vil du også komme dybere ned i de forskellige færdigheder inde for herrestilen, end du ellers ville på den normale frisøruddannelse. 

Du vil under uddannelsen kun klippe i akademiet, og derfor ikke i salonerne, men du vil komme ud i salonerne og observere de andre barbere i deres arbejde.

Nej, det er en privat uddannelse og derfor kan SU ikke understøtte uddannelsen. Men der er mulighed for at have et job ved siden af uddannelsen.

Frisør er ikke en beskyttet titel, så fagligt set vil du hverken være mere eller mindre end en frisør. Dog vil en frisør fra den 4 årige uddannelse have mere erfaring og en bredere vifte af færdigheder inden for kvindehår og behandlinger.

Der vil være en afsluttende eksamen som du skal bestå, for at færdiggøre din uddannelse som barber. Eksamen består af 4 forskellige prøver som du skal gennemføre, for at vise at du besidder de egenskaber som du er blevet undervist i.

Ja. Du vil komme til at klippe dukker og modeller.

Du vil under uddannelsen kun klippe i akademiet, og derfor ikke i salonerne, men du vil komme ud i salonerne og observere de andre barbere i deres arbejde.

Alle kan blive barber, så længe du har den rigtige indstilling, er villig til at lære af underviserne og brænder for faget.

Det forventes også i branchen at du er mødestabil og kan holde til at stå oprejst i længere tid af gangen.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun uddannelsen i Odense hos Carlsens Barber Academy på Søndergade 7, Odense C.

Du skal være fyldt 18 år for at starte på akademiet.

Hvis du interesserer dig for herredelen i frisørfaget, vil en barberuddannelse spare dig meget tid, da du ikke kommer til at blive oplært i kvindedelen. Yderligere vil du også komme dybere ned i de forskellige færdigheder inden for herrefaget, end du ellers ville på den normale frisøruddannelse.

Har du yderligere spørgsmål?
så send os endelig en besked!

Top
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0