Book en tid i akademiet

Vi tilbyder pæne, teknisk veludførte og grundige klipninger og barberinger, udført på vores barberakademi – Til en rigtig god pris!

Hvad kan jeg forvente?

Ved booking hos vores akademi skal den enkelte kunde være opmærksom på, at de modtager service fra en barberstuderende og ikke en færdiguddannet barber. Eleverne er derfor ekstra omhyggelige og grundige, så du stadig kan forvente en perfekt klipning, lige som du ønsker den. Der vil være undervisere til stede hele tiden, som hjælper eleverne igennem deres behandlinger.

Eleverne har erfaring med alle typer af hår, forskellige hårstile og længder, så du altid kan få lige det som du ønsker – Ligesom ved en helt normal frisør. Du skal blot afsætte 35-60 minutter pr. behandling.

Barber viser resultat

Hvordan booker jeg en tid?

Du kan booke en tid online eller tilmelde dig vores Facebook-gruppe og vores sociale medier. Send os en besked hvis du har nogle spørgsmål!

Vi har ofte brug for modeller til bestemte hårstile, hvor behandlingen vil være gratis.

Akademiet har åbent for behandlinger onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 09.00 – 16.00

Hvis du i øjeblikket overvejer at booke din næste behandling på vores barber akademi, er du også mere end velkommen til at kontakte os via en af de kontaktmuligheder, der er angivet på vores kontaktside. Vi vil gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker og finde en passende tid til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og give dig en fantastisk oplevelse.

Har du yderligere spørgsmål?
så send os endelig en besked!

Top
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0