Om os

Vi ønsker at revolutionere området for herrefrisurer og velvære gennem professionelle klipninger og skarpe barberinger, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor er vores mission at uddanne den næste generation af barberer og dele vores ekspertise med andre i branchen.

På vores barberakademi giver vi dig muligheden for at erhverve alle de nødvendige færdigheder for at blive en professionel barber. Vores akademi tilbyder et intensivt uddannelsesforløb, skræddersyet til at forsyne dig med den ekspertise, du behøver som fremtidig barber.

Derudover tilbyder vi også en-dags kurser i forskellige hårstile og teknikker, såsom skinfades, mullets, barberinger og fades, beregnet for allerede uddannede frisører, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for herrefaget.

Etableret 01/09/2023

Hvad er carlsens barber academy?

Carlsens Barber Academy er en uddannelsesinstitution, der tilbyder en 6-måneders uddannelse inden for barberfaget. Vi tilbyder desuden dagkurser, som du kan benytte til yderligere at styrke dine kompetencer som uddannet frisør eller barber.

Carlsens Barber Academy blev grundlagt med et mål om at revolutionere barberfaget ved at tilbyde et raffineret alternativ til den traditionelle frisøruddannelse. Vores moderne tilgang gør branchen mere tilgængelig og overskuelig at træde ind i.

På akademiet tilbyder vi en omfattende uddannelse, der dækker alt fra herreklip og barbering til kundeservice, og som forbereder eleverne til en karriere i vores saloner, deres egne forretninger eller branchen generelt.

Vi tilbyder også specialiserede dagskurser for erfarne frisører, der ønsker at udvide deres kompetencer inden for specifikke områder af herrefaget.

Man lærer bedst ved at prøve sig frem! Med en stærk overbevisning om værdien af praktisk erfaring prioriterer vores uddannelsesprogram hands-on læring, så elever og kursister hurtigt bliver fortrolige med professionelt udstyr og kundehåndtering.

Vores mål er at uddanne dygtige barbere, der ikke kun har teknisk ekspertise, men også besidder en dyb forståelse for kundeservice, det ansvar, der følger med rollen som frisør, og forretningsaspekterne af branchen. Vi er her for at støtte dig på din rejse og hjælpe dig med at lægge et solidt fundament for din karriere som barber.

Hvis du søger en uddannelse, der sætter din udvikling i centrum, tænker ud af boksen og hvor kompetente undervisere og fremtidsorienterede muligheder står i fokus, så er Carlsens Barber Academy det rette valg for dig.

Barber klipper herrekunde

Vi løfter det danske niveau inden for barberverden

Hvorfor skal du vælge Carlsens barber academy?

Din succes er vores succes

Hos Carlsens Barber Academy er din succes vores primære mål. Vi er dedikerede til at give dig den træning, støtte og vejledning der er nødvendig for at hjælpe dig med at nå dine mål og blive blandt de bedste i branchen.

Uanset dine mål, så vil vi gøre vores ypperste for at du opnår dem.

Praktisk og teoretisk undervisning

Man lærer bedst ved at prøve sig frem!

Med en fast overbevisning om værdien af praktisk erfaring lægger vores uddannelse vægt på ‘hands-on’ læring i et miljø, hvor der er plads til at begå fejl og derigennem udvikle sig.

Elever og kursister bliver hurtigt fortrolige med både håndværket og den tilhørende teori.

Jobmuligheder efterfølgende

Vi har skåret alt det overflødige væk! På bare 6 måneder lærer vi dig alt det nødvendige, så du kan træde hurtigt ind på arbejdsmarkedet og tjene en god løn.

Du bliver klædt på til en karriere i vores saloner, din egen forretning eller et andet sted i branchen.

Barberindustrien er global, og så længe du mestrer dit håndværk, vil du altid have jobmuligheder.

Om vores akademi - Video

På vores akademi får du muligheden for at tilegne dig alle de essentielle færdigheder, der kræves for at blive en professionel barber. Vi tilbyder et intensivt 6-måneders uddannelsesforløb, skræddersyet til at udstyre dig med den ekspertise, der er nødvendig for din udvikling som barber. Vores mål er at forsyne dig med viden, færdigheder og erfaring, som vil sætte dig i stand til at træde ind i barberbranchen med selvtillid og hurtigt etablere dig blandt de bedste.

Mød dine undervisere

Har du yderligere spørgsmål?
så send os endelig en besked!

Top
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0